About

see you tuesday sphinx conceptSee You Tuesday is een nieuw filmconcept. Telkens op een dinsdag, tweemaandelijks en in de Sphinx. En meer dan gewoon naar een film kijken natuurlijk. Watch, talk and drink. Cinema + Jong Tuig, maar dan zonder leeftijdslimiet.

We starten de avond met een sneak peek. Kan vanalles zijn, maar je weet niet op voorhand wat we je gaan voorschotelen. Een klassieke thriller, misschien wel eens een animatiefilm en zelfs bijzondere documentaires kunnen de revue passeren. Of gewoon een goeie kaskraker. Telkens in avant-première en altijd een deftige film. Wanneer mogelijk bieden we een voordeeltarief.

Na de voorstelling stelt Sphinx zijn café open voor een nabespreking of gewoon om bij pot en pint sociaal te doen. Hoor je meteen waar de rest allemaal mee bezig is.

Wie zit erachter?

andrew vassallo

Andrew Vassallo
twitter
website

marie lemaitre

Marie Lemaître
twitter
website

niel van herck

Niel Van Herck
twitter
website

Sphinx Cinema

Sphinx is één van de betere arthouse cinema’s uit de Benelux. Vijf cinemazalen in verschillende groottes, een charmant interieur en een bijzonder mooi café met terras. Het filmaanbod is bijzonder gevarieerd, voor elk wat wils.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s